Hardenberg

Zevende editie Vechtival bij De Koppel

Door de redactie

Op zaterdag 1 juni zul je het beleven. Staatsbosbeheer en De Koppel organiseren dan voor de zevende maal het Vechtival. Van 12.30 tot 17.00 uur vinden in de Koppeltuinen tal van activiteiten plaats.

Op 1 juni gaan er vaarexcursies richting Diffelen en richting de Zwieseborg, compleet met natuurgids. Reserveren is nu al mogelijk.

Activiteiten

Een greep uit wat er verder te doen is deze middag: broodjes bakken met de boswachters; waterdiertjes zoeken; zaklopen en dennenappels gooien; blotevoetenpad en waterspeelplaats; kanovaren en andere outdoor activiteiten; bijenstal bekijken met een imker; demonstraties met jachthonden door de WBE's; Ontdek de das met Das & Vecht; midwinterhoornblazers; muziek van duo 'Luister'; de Grandioze Goochelshow van Coyote en Co; Hardenberg Beeldenstad; Alfa-college met hun 'Markt van duurzame producten'; veel aandacht voor voeten; eten en drinken of gewoon lekker niksen en kijken. De entree is gratis. Aan de vaarexcursies zijn kosten verbonden.

Het Vechtival wordt mede mogelijk gemaakt door Stad Hardenberg Promotie, Fonds Maatschappelijke Initiatieven, Cogas, Vechtpark en de deelnemende standhouders.

Voor meer informatie, 0523-273388 of zie www.dekoppel.com (ook voor de actuele lijst van deelnemers).

Natuuractiviteitencentrum De Koppel is te vinden aan de Vechtstraat 8 in Hardenberg. Openingstijden: dinsdag tot en met vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur, zaterdag en zondag van 13.00 tot 16.00 uur. De Koppel is ook een van de 5 Anjerpunten in het Vechtdal.