Hardenberg

Zeven NK tickets voor acroteams Gv Gramsbergen

Ingezonden

Afgelopen weekend stonden maar liefs negen acroteams van Gv Gramsbergen op de halve finale NK D-E lijn.

E lijn:

Voor het senioren trio Marjolein Altena, Miriam Telman en Ellemieke Entjes was dit voor alle drie het eerste jaar acrogym, ze hebben een top prestatie neer gezet vijfde van half Nederland.

Het junioren duo Lieke Hekman en Mette Wassing deden het erg goed en geheel foutloos, dit werd beloond met een bronzen medaille en een NK ticket

Het duo senioren Britt Spijker en Lieke Verwij deden het ook goed, helaas één minder onderdeel waardoor ze net naast het podium zijn geëindigd op een vierde plaats maar ze zijn wel geplaatst voor het NK.

D lijn:

Bij de D jeugd kwam het trio Ruth Roossien, Tessa Hekman en Britt Belt in actie. Ze hebben een top oefening neer gezet en dit werd beloond met de gouden plak en daarmee zijn ze rechtstreeks geplaatst voor het NK

Het junioren trio Laura Marsman, Amber Bruggink en Iza Reinders lieten ook een mooie oefening zien en zijn hiermee keurig vierde geworden en ook zij zijn geplaatst voor het NK.

Bij de senioren kwamen Marianne Habing, Tonnie Kwant en Marith Bosch in actie, ze hebben een sterke oefening neer gezet. Ze hebben zich weten te plaatsen voor het NK en zijn keurig vijfde geworden van de vijftien teams.

Ook bij de senioren kwamen Dalinique Hagestein, Marion Hagestein en Merle Kok in actie. Ze deden het goed, helaas één fout waarop ze flink zijn gestraft, ze zijn tiende geworden.

Het senioren duo Lisa Wessels en Floor Bruggink deden het goed, zijn vijfde geworden en daarmee geplaatst voor het NK. Ook het duo Ellen Bergsma en Sanne Noordkamp deden het erg goed, zij mochten het podium beklimmen en de zilveren medaille in ontvangst nemen en daarmee zijn ze ook geplaatst voor het NK.

Een heel weekend in Oss met top prestaties, ook ons jurylid Kimberly Glas heeft het hele weekend gejureerd voor Gv Gramsbergen. Bedankt daarvoor!

Zaterdag 8 juni vind het NK D/E lijn plaats in Oss.