Hardenberg

Zaterdag grootse jubileumdag Tv Slagharen

Ingezonden

Aanstaande zaterdag 29 juni a.s. vinden er op en rond de tennisbanen van tennisvereniging Slagharen diverse jubileum activiteiten plaats. Op deze dag wil de tennisvereniging stil staan bij het 50 jarig jubileum van de Slagharense vereniging.

De activiteiten deze dag zijn gevarieerd, aan het begin van de middag vind er een HIT training plaats. Ook zal er deze middag een receptie plaatsvinden. In de avond is er een grootse feestavond voor alle leden en aanhang.

HIT Training

HIT staat voor Hoge Intensiteit Training en is speciaal voor alle sporters die wel van een uitdaging houden. Van 12.30 uur tot 13.30 uur zetten de trainers van Drive een uitdagend parcours uit die speciaal is ontwikkeld om alle specifieke kenmerken van tennis te trainen. Denk hierbij aan reactiesnelheid, start snelheid en het snel kunnen draaien en keren. Ook niet-tennissers en leden van andere verenigingen zijn van harte welkom om deze uitdaging aan te gaan! Aanmelden is niet nodig.

Receptie

Van 15.00 uur tot 16.30 uur vind er een receptie plaats waarbij met o.a. leden van de vereniging, omliggende verenigingen en sponsoren van de vereniging welkom zijn, gezamenlijk wordt stilgestaan bij het 50 jarig jubileum.

Heb je als buurtvereniging of sponsor van de Slagharense vereniging de digitale uitnodiging prompt gemist, wees welkom!

Tijdens de receptie zal na een kort woordje van o.a. voorzitter Bastiaan Arkes en Burgemeester Peter Snijders een demonstratiewedstrijd te zien zijn tussen tennistrainer Sven Boers en oud TV Slagharen speler Martijn Wellen. Opgave voor de receptie kan door te mailen naar info@tvslagharen.nl.

Feestavond

In de avond vind er vanaf 19.00 tot 01.00 uur een grootse feestavond plaats. Een avond met Tapasbuffet en heerlijke drankjes. Het buffet wordt daarbij verzorgd door Haverkort Eten&Drinken. De avond is voor alle leden van de vereniging, jong en oud. Ook aanhang is hierbij van harte uitgenodigd. Er is een dj aanwezig om de avond van muziek te voorzien. Voor meer informatie en aanmelden kan er gemaild worden met info@tvslagharen.nl.