Hardenberg

Workshop Whatsapp in Sibculo

Door de redactie

SeniorWeb en de Bibliotheek organiseren op dinsdagen 17 en 24 september een workshop WhatsApp in De Horst in Sibculo. De workshop wordt op beide dagen gegeven van 10.00 tot 12.00 uur.

Voor veel mensen is WhatsApp niet meer weg te denken in het dagelijks leven. Ze gebruiken deze app om met anderen in gesprek te zijn en te blijven. Maar niet voor iedereen is het gebruik even gemakkelijk en vanzelfsprekend. Als je een mobiele telefoon hebt waar je WhatsApp op kunt gebruiken, kom dan naar de workshop. Je leert daarbij hoe je met WhatsApp berichten, bestanden en foto's kunt versturen, maar bijvoorbeeld ook hoe je een groep aanmaakt en iemand uitnodigt voor WhatsApp. We maken gebruik van een quiz, er is een presentatie over WhatsApp en een checklist van mogelijke toepassingen. Er komt informatie over hoe je verder kunt leren over WhatsApp en waar je goede tips vindt. Maar er worden vooral ook veel praktische oefeningen op de eigen telefoon gedaan.

Je kunt je aanmelden door je naam, emailadres en telefoonnummer (mobiel nummer graag) door te geven via 0523¿270271 of info@bibliotheekhardenberg.nl. Deelname is gratis. U bent van harte welkom en neem dus vooral uw mobiele telefoon en goede humeur mee. Het aantal cursisten is beperkt tot maximaal twaalf, dus geef je snel op. Graag zelf mobiele telefoon en oplaadsnoer meenemen. Een laptop of tablet kan handig zijn en in sommige gevallen moeten wachtwoorden beschikbaar zijn.