Hardenberg

Workshop 'Wandborden maken' voor Compassion

Door de redactie

Op woensdag 25 september en 9 oktober wordt er een workshop 'Wandborden maken' georganiseerd in Stjäävelin, Vriezenveen. De opbrengst is voor Compassion. De workshop start om 19.00 uur.

In Indonesië worden kinderen verkocht en verhandeld omdat ouders niet voldoende geld hebben om voor hen te zorgen. Ze worden op straat gezet of zelfs verkocht voor zestig euro om als slaaf te werken in andere landen. Compassion wil kinderen die alleen staan en ouders die hun kinderen niet kunnen onderhouden, helpen. Zij financieren projecten waar kinderen opgevangen kunnen worden, naar school kunnen en medische zorg krijgen. Deze kinderen krijgen een nieuwe toekomst. Ze mogen leren om later zelf een beroep uit te oefenen en zo de armoede te doorbreken.

Hier willen Jan en Heleen Scherphof zich voor inzetten. Zij gaan in juni 2020 naar Sumba, Indonesië, om daar hulp te bieden. Voor dit project willen ze een groot bedrag meenemen om de kinderen en hun ouders te helpen. Voor elke duizend euro die ze meenemen is één kind gered uit armoede. Helpt u mee? Deelnemen aan de workshop kost 25 euro. Voor opgave of meer informatie: heleen@scherphof.net of www.scherphof.net.