Ommen

Workshop Servies Decoreren

Door de redactie

Annemieke Volkering van Atelier De Zevende Hemel en Monique Meijer van Keramiek Atelier de Engel starten met het geven van workshops servies decoreren. Dit vindt plaats in het atelier van Monique in Witharen. Beide keramistes hebben hun sporen ruimschoots verdiend in de wereld van keramiek.

Annemieke voltooide de keramiekopleiding SBB in Gouda en werkt als zelfstandig keramiste en maakte ook ontwerpen voor schalen en vazen voor tuindecoratie. Monique werkt al ruim vijftien jaar als keramiste en heeft met haar werk op nationale en internationale markten en beurzen gestaan. Samen bundelen ze hun kennis, ervaring en creativiteit in het geven van workshops servies decoreren. Er wordt tijdens deze workshop gewerkt met transfers. Je kunt je individueel aanmelden of met een groep. (min. 6 deelnemers max. 8) In overleg is ook een groter aantal deelnemers welkom. (bijvoorbeeld voor vrijgezellenfeesten, familiedagen of teamuitje) Er wordt dan uitgeweken naar een andere locatie.

Data

De data zijn : 19 februari, 12 maart en 23 april (in overleg zijn andere data ook mogelijk). De workshop start om 13.00 uur met een lunch waarna gewerkt wordt tot 16.30 uur. De kosten zijn inclusief lunch, koffie, thee, fris, 4 transfer vellen, een kopje en een bordje om te decoreren en inclusief het afbakken van het servies. Opgave kan bij Annemieke, 06-51948857 / info@annemiekevolkering.nl of Monique 06-10323582 / moniquemeijer2@hotmail.com.