Hardenberg

Workshop Energieneutraal Verbouwen

Door de redactie

In een energieneutraal huis woont u comfortabel, wekt u uw eigen energie op en gebruikt u zo min mogelijk energie. Zo bent u klaar voor uw duurzame toekomst. Wilt u weten hoe u dit aanpakt? Laat u dan inspireren op de workshop Energieneutraal Verbouwen. Deze workshop vindt plaats op donderdag 8 oktober van 19.30 tot 21.30 uur in het Boomstamrestaurant Het Heemse in Hardenberg.

Tijdens de workshop vertelt een energieneutraalcoach over verschillende maatregelen, de kosten en financieringsmogelijkheden.Aanmelden kan via : www.energieloket-west-overijssel.nl/WorkshopHardenberg

Tijdens de workshop is er gelegenheid voor het stellen van vragen over uw eigen woning. Ook kunt u zich opgeven voor vervolgactiviteiten van het project. Zo is er bijvoorbeeld de mogelijkheid om een energieneutrale woning bij u in de buurt te bezoeken.

"Energie is duurder dan rente, dus verduurzamen loont".

Wilt u alvast inspiratie opdoen? Lees dan het verhaal van Marinus en Cora Lammers uit Hardenberg waarin zij vertellen hoe zij hun woning energieneutraal hebben gemaakt. Lees het verhaal op: www.energieloket-west-overijssel.nl/ verduurzamen-loont

Tijdens de workshop houden wij de regels van het RIVM rondom het coronavirus in acht: 1,5 meter afstand, gezondheidscheck en aanmelden vereist.

Het project Energieneutraal Verbouwen is opgezet door de gemeente Hardenberg samen met vijf andere Overijsselse gemeenten. Het project biedt ondersteuning aan huiseigenaren, waarmee het energieneutraal verbouwen van uw huis een stuk eenvoudiger wordt.

Lees De Toren & De Toren van Twenterand online.Weer