Hardenberg

Word een Koppelranger

Door de redactie

Elke eerste woensdagmiddag van de maand organiseert Staatsbosbeheer in samenwerking met natuuractiviteitencentrum De Koppel van 14.00 tot 16.00 uur een buitenactiviteit voor kinderen vanaf 6 jaar.

Elke keer krijg je na afloop een stempel op jouw eigen stempelkaart. Is deze vol dan ben je een echte Koppelranger. In de Koppeltuinen groeien en bloeien allerlei verschillende soorten planten. Van sommige soorten groeien er zoveel, dat daardoor andere planten niet goed meer kunnen groeien of zelfs verdwijnen. Om ervoor te zorgen dat dit niet gebeurt, halen we op woensdagmiddag 7 oktober wat van die andere planten weg.

De boswachter zorgt voor steekschoppen. Help je de boswachter om de Koppeltuinen een beetje mooier te maken? Ook als je dit al eerder hebt gedaan en daarvoor al een stempel hebt, ben je welkom. Wil je meer weten en leren over het Vechtdal en ook Koppelranger worden, kom dan op 7 oktober naar De Koppel en doe mee.

Informatie en opgave bij De Koppel, Vechtstraat 8 in Hardenberg, telefoon 0523-273388. Openingstijden: dinsdag tot en met vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur en in de weekenden van 13.00 tot 16.00 uur. Email: info@dekoppel.com. Website: www.dekoppel.com.

De Koppel is ook een van de 5 Anjerpunten in het Vechtdal.

Lees De Toren & De Toren van Twenterand online.Weer