Hardenberg

(WOON)MODE

Door de redactie

Met de komst van de lente begint het bij velen weer te kriebelen om aan de slag te gaan met nieuwe kleuren, stijlen, vormen en trends. De modeliefhebber kiest niet alleen voor een nieuwe garderobe, maar wil ook graag binnenshuis aan de slag. Dit is precies het terrein waar Haverkort Interieurs, Montel Coevorden, Mooiweer Styling & Interieur en Kamst Mode elkaar hebben gevonden. De lancering van vijftien specials van Montel zorgde voor wederom een leuke samenwerking.

Karin Kruijswijk is werkzaam bij Haverkort en mocht afgelopen zaterdag de rol van fotomodel op zich nemen. Zij poseerde in een outfit van Kamst Mode in de nieuwste woonsfeer. Vanessa Kamst verraste Karin met een verrassende combinatie: een broek met wijde pijpen en een top in dezelfde dierenprint. Karin: 'Ik had echt niet verwacht dat ik met mijn lengte (1.63 m) een broek met wijde pijpen zou kunnen dragen. Kamst Mode heeft mij hiermee onwijs positief verrast!' Vanessa vertelt dat de wijde pijpen helemaal terug zijn in het modebeeld. Dierenprints blijven onverminderd populair. Een top en een broek in dezelfde print zorgt optisch voor meer lengte. Ideaal, want je kan ze ook nog eens afzonderlijk van elkaar combineren.

Zin om inspiratie op te doen op het gebied van woninginrichting met natuurlijk de specials van Montel? Kom dan tussen 18 en 28 april naar de woonmanifestatie Gulle Groen bij Haverkort Interieurs in Steenwijksmoer. De showrooms zijn compleet in voorjaarssfeer. De binnenhuisadviseurs van Haverkort Interieurs denken graag mee als het gaat om de inrichting van uw eigen woning. Een sfeervol interieur houdt natuurlijk niet op bij tafels, fauteuils, banken en dressoirs. Gerry Ameln adviseert over passende vloeren en wanden. De styling met onder andere de juiste vazen, kussens en kunstwerken pakt Koos Mooiweer met alle liefde op.

Lees De Toren & De Toren van Twenterand online.Weer