Hardenberg

Woon-werkkavels Almeloseweg Oost Vriezenveen verkocht

Door de redactie

Met het notarieel overdragen van de zesde woon-werkkavel is bedrijventerrein Almeloseweg Oost in Vriezenveen volledig voorzien van ondernemers die wonen en werken gaan combineren. Wethouder Roel Koster is blij met de verkoop van alle kavels: "De Almeloseweg is een mooie straat geworden om te wonen en te werken. De woningen geven een prachtige kwaliteitsimpuls aan de bebouwde omgeving. En we kijken nu uit naar de ontwikkeling van onder andere het bedrijventerrein Oosterweilanden".

De kavels zijn bedoeld om een bedrijf te runnen en op dezelfde locatie te wonen. Sinds het begin van de ontwikkeling is de gemeente Twenterand voortdurend in gesprek geweest met geïnteresseerden. Nadat het bestemmingsplan Almeloseweg was herzien, zijn de kavels door de jaren heen verkocht en in februari dus de laatste.

Woon en werken ook in Den Ham

Ondernemers die nog op zoek zijn naar een kavel in Twenterand waar ze wonen en werken kunnen combineren, kunnen terecht op het bedrijventerrein Kroezenhoek-West in Den Ham. Daar is aan de Vriezendijk nog ruimte voor zes woon-werkkavels. Deze kavels worden niet door de gemeente Twenterand uitgegeven, maar door Explorius (onderdeel van Nijhuis Bouw BV).

Bouwen in Twenterand

Meer informatie over de woon-werkkavels in Den Ham zijn hier te vinden. Meer informatie over beschikbare woon- en/of bedrijfskavels is te vinden op www.bouwenintwenterand.nl.