Hardenberg

Wolkentheater met Birds naar AZC's Overijssel

Door de redactie

Stichting wolkentheater organiseert in drie asielzoekrscentra binnen Overijssel het Zomerfestival Birds. In de zomervakantie bezorgt het theatergezelschap al 25 jaar deze vrolijke zomerdag voor vluchtelingenkinderen. Ze komen op maandag 22 juli in het AZC in Hardenberg.

Het 'Zomerfestival' van het Wolkentheater is een openluchtevenement met theater, activiteiten, tentjes en vlaggetjes in vrolijke kleuren. Dit jaar is het thema Birds. Vogels zijn voor kinderen inspirerend en spreken tot de verbeelding. Het wolkentheater organisert rond dit thema verschillende kunstzinnige en sportieve workshops. Aan het eind van het festival speelt het gelezschap de nieuwe theatervoorstelling Birds met gigantische vogelpoppen. Het evenement eindigt met een vrolijke zomerdisco voor alle aanwezigen, waarbij limonade en koekjes niet ontbreken.

Wolkentheater

Het Wolkentheater speelt al 25 jaar met passie, betrokkenheid en overtuiging theatervoorstellingen voor vluchtelingenkinderen. In de zomervakantie organisert de stichting op tientallen AZC's het 'Zomerfestival', zodat ook deze kinderen plezier maken en zorgeloos kunnen genieten. De stichting krijgt geen subsidie van de overheid en is afhankelijk van donaties. Meer over het gezelschap vindt u op www.wolkentheater.nl.