Hardenberg

Woertman start samenwerking met Tijdelijke Gedenkplaat

Door de redactie

Woertman Natuursteen B.V. is al ruim dertig jaar een begrip in Tubbergen en Omstreken. Ondertussen van een eenmanszaak, puur gericht op het verzorgen van grafmonumenten, uitgegroeid in deze dertig jaar tot een professioneel allround onderneming. Naast de verschillende grafmonumenten bent u bij Woertman Natuursteen tevens aan het juiste adres voor andere toepassingen van natuursteen zoals: keukenbladen, schouwen, vensterbanken, badkamers, dorpels en vloeren.

De klant heeft al die jaren centraal gestaan. Dat heeft Woertman Natuursteen gevormd. Vooral in de uitvaartbranche, bij onder meer de keuze van een grafmonument, is persoonlijke aandacht en beleving het sleutelwoord om tot een mooie blijvende herinnering te komen voor de nabestaanden. De wensen van de klanten van Woertman worden steeds diverser en persoonlijker. Om aan deze vraag te voldoen heeft Woertman Natuursteen B.V. de samenwerking gezocht met Tijdelijke Gedenkplaat, gevestigd in Hardenberg. Dit nog jonge bedrijf is gespecialiseerd in het bewerken en beprinten van uiteenlopende materialen. Te denken valt aan Plexiglas, Polystyreen, Dibond en Aluminium. Zo kunnen klanten van Woertman, geheel naar eigen ontwerp en smaak, binnen enkele dagen een (tijdelijke) gedenkplaat bestellen.

Bernd Broen is blij met deze samenwerking. "Het is voor ons een mooie gelegenheid om onze collectie uit te breiden met hoogwaardige producten. Door de digitale, full colour, bedrukking krijg je een mooi en gedenkwaardig resultaat. Een mooi product en stijlvolle herinnering", aldus Broen. Herjan Gerrits van Tijdelijke Gedenkplaat vult Broen aan: "Woertman Natuursteen is een vertrouwde naam in de uitvaartbranche. Wij zijn trots op het feit dat Woertman juist onze collectie heeft uitgekozen. Zo kunnen wij onze doelstelling realiseren. Mensen de kans te geven om middels onze producten op passende wijze uiting aan hun gevoel te geven als zij een dierbare moeten missen".