Hardenberg

Wisselvallig weekend teams Second Dribble

Ingezonden

Zaterdag moesten bijna alle teams van Second Dribble aan de bak. De U10 speelden één van hun laatste toernooien in Enschede. Dit team is begonnen in de C-poule. Maar door de goede resultaten dit seizoen wist het team uiteindelijk te promoveren naar de A-poule. Vol overgave speelde het team hun wedstrijden, maar het was helaas niet genoeg. Ze eindigen als laatste in de A-poule.

De U12 meisjes van Second Dribble ontvingen in De Slag Amical uit Enschede. Ze speelden een goede wedstrijd. Door veel samen te spelen en goed te verdedigen werd de wedstrijd makkelijk gewonnen door de meiden. Eindstand 56-15.

Vervolgens ontvingen de U12 jongens van Second Dribble The Jugglers ook uit Enschede. Deze wedstrijd was iets meer in evenwicht. Vooral in de 1e helft was het best spannend. Na de rust trok Second Dribble de wedstrijd uiteindelijk naar zich toe. Een mooi resultaat en de 2e overwinning in 2 weken tijd. Eindstand 54-35

Als laatste ontving Second Dribble U18 Peatminers uit Vriezenveen in sporthal De Kamp. Voor de toeschouwer was het een mooie wedstrijd om te kijken. Second Dribble begon goed en nam een kleine voorsprong. Maar door met name afstandsschoten wist Peatminers de wedstrijd te kantelen. De thuisploeg probeerde om het tij te keren. Second Dribble vergat eigenlijk om de aanval van Peatminers goed onder druk te zetten. Zodra ze dat wel deden wisten ze regelmatig de bal te veroveren en tegen te scoren. Maar het was niet genoeg. Helaas gingen de punten naar Vriezenveen. Eindstand 45-74

Wil je ook basketballen? Meedoen bij een training van één van onze teams kan altijd. De trainingsavonden zijn op maandag tot en met donderdag in sporthal De Kamp. Voor elke leeftijd is er een team. Daarnaast hebben we ook een prachtig rolstoel team. Ook daar mag je gerust een paar keer mee trainen. Je hoeft geen beperking te hebben. Wel veel inzet.

Zie voor meer info www.second-dribble.nl. Of stuur een mail naar secretaris@second-dribble.nl.