Kerknieuws

Winter Samenzang

Door de redactie

Zaterdag 23 februari om 20.00 uur gaan ze weer gezellig samen zingen. Zingen geeft energie en maakt je blij. Geniet van de mooiste liederen uit verschillende bundels: onder andere Joh. de Heer, Liedbundel, Alles wordt Nieuw en de Evangelische bundel. Ad Huetink zal het orgel bespelen. Wees van harte welkom in de sfeervolle W.H. Zwart Hal.

Op het programma staan o.a. de volgende orgelwerken: Orgel: Adagio en Gigue (A. Corelli), Mijn gebed (J. Stokkerman), Nightfall in Camp (D.A. Poppe), Fantasie (J.C. Kellner), Komt als Kind'ren van het Licht (F. Asma).

Reserveren?

Reserveren kan via Huetink, 0572-371838 of adhuetink@gmail.com of via de site www.huetink-royalmusic.nl. De entree prijs bedraagt tien euro incl. koffie/thee met koek en een drankje en hapje na afloop. Kinderen tot en met twaalf jaar hebben gratis toegang. De netto-opbrengst komt ten goede aan de goede doelen die wij steunen: Manege zonder Drempels te Bennekom en Kindertehuis Jemima te Bethlehem. Voor het programma verwijzen wij u naar onze site www.huetink-royalmusic.nl.