Hardenberg

Winkelstad Hardenberg bedankt lokale shoppers!

Door de redactie

In het kader van de campagne #supportyourlocalshardenberg van Winkelstad Hardenberg hebben de ondernemers een mooie actie opgezet. Vanaf 3 juli zijn er voucherboekjes gratis af te halen in de deelnemende winkels en de horeca in het centrum. Dit zijn cadeauboekjes met informatie om bezoekers te bedanken (of: voor het steunen van hun lokale winkeliers) voor hun lokale aankopen.

De vouchers uit het boekje zijn in te leveren bij de 44 deelnemende winkeliers of horeca. "Deze zomer ontvang je iets extra's bij je aankopen in het centrum", aldus Erik Meijer van het centrummanagement Stad Hardenberg. "Veel inwoners in en om de kern Hardenberg hebben ons de afgelopen tijd gesteund. Dit wordt enorm gewaardeerd. Om onze bezoekers aan winkelstad Hardenberg extra te bedanken, trakteren wij deze zomer! Met het boekje ga je op ontdekkingstocht langs alle leuke winkels, culinaire plekjes en lokale favorieten. Als je bij één van de deelnemende winkels iets koopt, ontvang je meteen een extraatje of leuke verrassing."

Samen bouwen aan sterke en vitale centra.

Speciaal voor gemeenten die tijdens deze coronacrisis samenwerkingsacties in het centrum wilden opzetten of versnellen, stelde de provincie Overijssel stadsarrangementen open. "We hebben direct contact gezocht met het centrummanagement van Hardenberg en Dedemsvaart om te kijken wat nodig is in deze uitzonderlijke periode", aldus wethouder Martijn Breukelman. "Gezamenlijk is er gebruik gemaakt van dit stadsarrangement om de middenstand te ondersteunen. In Dedemsvaart was er een mooie 'shop lokaal-actie' en ook in het centrum van Hardenberg. Meteen in het begin van de coronaperiode was er in het Centrum van Hardenberg een speciale website klaar voor de levering aan klanten. Deze zomer vraagt om extra klantenbinding, promotie en goede informatievoorziening. Deze consumentenactie is daar een mooi voorbeeld van. Zo houden we samen de centra sterk en bovenal gezellig."

Lees De Toren & De Toren van Twenterand online.Weer