Hardenberg

Win van je winterdip!

Door de redactie

Terwijl je vrienden en vriendinnen zich verheugen op de gezelligheid van de drukke decembermaand en bij de eerste vorst de schaatsen onder binden, zou jij het liefst een lange winterslaap houden. Herkenbaar?

Marjolein vd Rijst[Little Sunshi

"Een winterdip is een veelvoorkomende uitdaging. Je voelt je moe, futloos en somber. Dat is niet eens zo gek. De klok wordt verzet, de dagen zijn korter en we krijgen minder daglicht, terwijl onze agenda's wel hetzelfde blijven", zegt coach Marisca Valk van Echt ik. Marisca helpt vrouwen en mannen met stress en burn-out klachten.

Als de donkere dagen en de decemberstress elk jaar weer voor ongemak zorgen, is het tijd om in actie te komen. "Zorg goed voor jezelf. Je hebt misschien de neiging om lekker op de bank onder een kleedje te kruipen met wat lekkers, maar buitenlucht, voldoende beweging en gezonde voeding zijn juist belangrijk om je energie terug te vinden."

Wil jij je winterdip aanpakken en kun je daarbij hulp gebruiken? Neem contact op met Marisca voor een vrijblijvende afspraak (06-57823046) of download haar e-book over stress, stresssignalen en een winterdip via www.echtik.nl.