Hardenberg

Win een COREtec PVC vloer bij de Woonspecialist

Door de redactie

Het Gordijnmagazijn in Slagharen is aangesloten bij de Woonspecialist. De Woonspecialist is hét adres bij jou in de buurt voor vloer-, wand- en raamdecoratie. Wij hebben een zeer compleet en actueel assortiment. Door collectief in te kopen, wordt jouw inrichting niet alleen heel bijzonder, maar ook tegen een scherpe prijs geleverd.

Winactie COREtec

De Woonspecialist heeft een gave actie in juli. Er wordt namelijk een COREtec PVC vloer weggegeven, speciaal voor de klanten van de Woonspecialist! Je maakt kans op deze vloer (maximale waarde €3000 exclusief het leggen) door de Woonspecialist op Facebook & Instagram te liken of te volgen. Tag twee andere mensen om je winkans te vergroten. De eerste week van augustus wordt de winnaar bekend gemaakt en volgen we uiteraard het plaatsen van de vloer. De winkel in de buurt van de winnaar mag de uitvoering doen.

Over het Gordijnmagazijn

Het Gordijnmagazijn is dé Woonspecialist van Slagharen en omstreken. Wij hebben een breed assortiment vloeren, kasten, raamdecoratie en gordijnen. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij ervoor zorgen dat jouw woonwensen uitkomen. Wij hebben een eigen gordijnatelier, dus wij kunnen snel en vakkundig jouw gordijnen op maat maken.

Wat is COREtec ook alweer?

We weten allemaal dat een COREtec PVC vloer een vloer van hoge kwaliteit is met weinig onderhoud. De vloer is geluiddempend, vuilafstotend en krasbestendig, maar daarnaast ook nog eens vochtwerend. Deze watervaste vloer is ook geschikt voor de badkamer, keuken of wasplaats. Mooie vloeren met natuurlijke hout- en steendessins.