Hardenberg

Wie de boer niet kent...

Door de redactie

De meeste mensen kijken er jaarlijks in de zomer naar uit... het rode zomerse fruit! Frisse bessen, zoete aardbeien, kersen en nog veel meer. Eén van de verrukkelijke producten van het Vechtdal. Lekker puur én dagvers van de teler of verwerkt in overheerlijke gerechten bij diverse horeca.

In het Vechtdal hebben we de ruimte wel, voor smaak- en streekbelevingen bijvoorbeeld! Je fietst of wandelt tussen velden, weiden en bossen waar Vechtdalproducten te vinden zijn die je dezelfde dag nog op je bord kunt proeven. Deze producten worden met liefde en zorg van grond tot mond gebracht. In deze tijd krijgen we nog meer waardering voor lokaal, gezond en duurzaam eten. De smaakmakers van Verrukkelijk Vechtdal zijn trots op hun (lokale) producten en vertellen graag hun verhaal! Jij gunt het ze toch ook? #supportyourlocals

Smaak- én boerenbeleving in het Vechtdal

De pure ingrediënten uit het Vechtdal worden verwerkt tot ambachtelijke streekproducten, met respect voor omgeving en milieu. Je vindt in het Vechtdal onder andere wijngaarden, aardbeien- en bessentuinen, maar ook bij bierbrouwerijen, echte zuivel- en kaasboerderijen, ambachtelijke ijshoeves en veel meer. Wat te denken van het plukken van je eigen bessen of aardbeien? We hebben hier alle ruimte om te genieten. En hoe leuk is het om een bezoek te brengen aan de boeren die de eerlijke producten zelf produceren? Kom kijken, ruiken, proeven en beleven.

Laat je inspireren via www.vechtdalproducten.nl en www.deboeralsgastheer.nl.

Smaakroutes, smaakadressen en recepten

"Heerlijk op pad, al fietsend of met de auto langs de streekproducenten in het Vechtdal. Ontdek de ongekende smaken van het Vechtdal tijdens tussenstops en sluit de dag af met een heerlijk (streek)gerecht bij een van de restaurants. Met de nieuwe Verrukkelijk Vechtdal beleefkaart ontdek je de leukste smaakadressen, smaakroutes en de lekkerste recepten! Binnenkort verkrijgbaar via de Tourist Info Punten & Anjerpunten in het Vechtdal!

Kijk op www.verrukkelijkvechtdal.nl voor heerlijke recepten, smaakadressen, routes en arrangementen!

Lees De Toren & De Toren van Twenterand online.Weer