Hardenberg

What about Mary

Door de redactie

Op zondag 17 maart presenteert SKOA een optreden van Wishful Singing in de Reestkerk in Oud Avereest. Het optreden op zondag 17 maart in de Reestkerk begint om 15.00 uur. De kerk is open vanaf 14.15 uur.

Elk female a cappella concert van Wishful Singing is een kleurrijke reis vol hoogtepunten en verrassingen, die een scala aan emoties oproept. De vijf klassiek geschoolde zangeressen combineren hun prachtig zuivere stemmen met een weergaloze podiumexpressie. Daarmee hebben ze gaandeweg een topkwaliteit ontwikkeld, die wereldwijd uniek is. Dat bewijzen hun vele optredens in Nederlandse zalen en hun tournees door Japan, China, de VS, Duitsland, Spanje, Estland en Italië.

Wishful Singing brengt in hun nieuwe programma 'What about Mary?' een ode aan de meest veelzijdige vrouw ooit: Maria. Haar naam is zo oud als de jaartelling: Maria. Door de eeuwen heen is haar naam blijven klinken, zonder aan kracht in te boeten. Van moeder tot majesteit: Maria's bleven komen en gaan. Maria Callas, Mary Poppins, Bloody Mary... zonder Maria gaat de geschiedenis mank. Ze was muze voor menig componist. Palestrina, Reger, Rodgers & Hammerstein. De onze-lieve-vrouwen van Wishful Singing brengen ze allemaal tezamen in het programma What about Mary? waarin Maria de maat van elke melodie is. Want laten we eerlijk zijn: zonder Maria geen Sound of Music.

Kaarten voor dit evenement kunnen gereserveerd worden via de website www.skoaconcerten.nl. De toegangsprijs bedraagt zoals bij alle SKOA concerten slechts13,50 euro.