Hardenberg

Wethouder te Rietstap bezoekt starters

Door de redactie

Op de Dag van de Ondernemer, vrijdag 15 november, bracht wethouder Alwin te Rietstap een bezoek aan het Startershuis DOEN! in de creatieve broedplaats 'De Kastanjehof'. Ook onthulde de wethouder samen met het Startershuis de nieuwe huisstijl.

De Kastanjehof biedt plaatst aan startende ondernemers uit de gemeente Hardenberg. Wethouder Te Rietstap bezocht drie ondernemers, elk in een verschillend stadium van hun onderneming: een studentondernemer, een starter die de stap naar fulltime ondernemerschap zet en een starter die heeft uitgebreid.

Kennismaken stond centraal tijdens deze dag. Peter Zwartscholten van Startershuis DOEN!: "In deze creatieve broedplaats merken we dat er onderlinge verbinding is. Het is een prettige en effectieve werkplek, waar men kennis en ervaringen uitwisselt, samenwerkt en coproducties creëert. Afgelopen periode is de Kastanjehof gegroeid en voelden we de noodzaak om het concept van de Kastanjehof te vernieuwen".

Kastanjehof 2.0

De Kastanjehof krijgt een nieuwe huisstijl, Kastanjehof 2.0. Het concept verwijst naar de oorsprong van het gebouw en de oprichters van het school. In en om het monumentale pand zijn diverse aanpassingen verricht, waarin deze nieuwe stijl duidelijk naar voor komt. Het zorgt voor een frisse blik, zowel binnen als buiten. Vrijdag onthulden de starters, samen met de wethouder het nieuwe concept.