Hardenberg

Welke ondernemer/betrokken inwoner wil zijn netwerk openstellen

Door de redactie

Je zult wel denken. Ikke..., ja jij! Samen kunnen we via de Hardenbergse Uitdaging heel veel bereiken en realiseren voor de verenigingen/stichtingen en dus de maatschappij van de gemeente Hardenberg.

Een blik op het jaar 2020

In het tweede deel van 2019 kwamen de matchvragen goed op gang en begon de energie van de Hardenbergse Uitdaging weer voelbaar te worden bij de verschillende verenigingen/stichtingen en ook binnen het bedrijfsleven.

Op 24 februari 2020 heeft de Beursvloer plaatsgevonden met als avondresultaat: 107 matches (maatschappelijke waarde van 92.460 euro). In maart is er door de Hardenbergse Uitdaging bij De Stuw een workshop Social Media verzorgd en hebben deelnemers ervaren hoe je met een paar foto's een leuke film kunt maken voor Facebook/Twitter/Whatsapp. Een zeer geslaagde avond.

Maar ook de Hardenbergse Uitdaging werd geraakt door de corona. De verenigingen en stichtingen konden hun activiteiten niet meer uitvoeren, de overheidsmaatregelen hadden grote impact. In de resterende maanden van het jaar heeft de Hardenbergse Uitdaging niet stil gezeten. Er zijn mooie matches gemaakt, van klein tot groot. Ook de Beursvloer matches werden gevolgd en een groot aantal hebben daadwerkelijk ook in 2020 een invulling gekregen. 2020 wordt afgerond met: 171 matches met een totale maatschappelijke waarde van boven de 100.000 euro. Een fantastisch resultaat dat is gerealiseerd door de goede samenwerking met het bedrijfsleven, maatschappelijke organisaties en het bestuur en matchgroep van de Hardenbergse Uitdaging.

2021

Ondanks de Corona, lock down etc. gaat het maken van matches gewoon door. En in 2021 gaat De Hardenbergse Uitdaging starten met Meet & More-bijeenkomst. Verenigingen/stichtingen krijgen de mogelijkheid zichzelf kort te presenteren en ook de ruimte om hun vragen te stellen. Ze gaan direct kijken of we de vraag kunnen beantwoorden. Lukt dit niet dan zal de Hardenbergse Uitdaging deze vraag via de Matchgroep verder gaan invullen.

Voor meer informatie mail naar: contact@hardenbergseuitdaging.nl of bel met Henny Zomer, 06-2344 7110.