Hardenberg

Week van Gebed

Door de redactie

Een mooi, jaarlijks terugkerend interkerkelijk evenement is de Week van het Gebed. Dit jaar wordt deze gehouden in de week van 19 tot en met 26 januari. Christenen in de hele wereld komen in deze week samen om te bidden voor eenheid, de wijk, de wereld et cetera. Ook in Dedemsvaart en Balkbrug gaat men met elkaar bidden.

Het thema is dit jaar Buitengewoon en verwijst naar het ontvangst wat de apostel Paulus ten deel viel, toen hij schipbreuk leed en aanspoelde op het eiland Malta. Zij waren buitengewoon vriendelijk voor ons, schrijft hij in het boek Handelingen. Van maandag 20 tot en met vrijdag 24 januari bent u/ben jij van harte welkom in een van onderstaande locaties. Alle bijeenkomsten zijn van 20.00 tot 21.00 uur. Het kan heel goed zo zijn dat je het moeilijk vind om hardop te bidden, of je weet niet goed hoe je moet bidden. Laat dit je er niet van weerhouden om mee te doen. Met alleen al je aanwezigheid laat je zien dat je verbonden wilt zijn met al die christenen, wereldwijd en hardop voorbidden is geen must. Maandag 20 januari: De Graankorrel, locatie Vechtdalcollege, ingang via parkeerplaats sporthal Citadel;

Dinsdag 21 januari CGK Immanuelkerk Dedemsvaart; woensdag 22 januari: GKV de Lichtbron Balkbrug; vrijdag 24 januari: Evangelische Gemeente Balkbrug (witte kerkje aan de Hoogeveenseweg).