Hardenberg

Week tegen Eenzaamheid 2020

Door de redactie

Stel je voor...Ken je dat? Soms lijkt iedereen om je heen met zichzelf bezig te zijn. Op de telefoon, verzonken in gedachten of een drukke agenda met als gevolg geen aandacht voor de ander. Terwijl contact maken zo leuk is! Je knapt er van op. Zeker als je even niet zo lekker in je vel zit. Dan kun je je alleen voelen. Contact ¿ ook al is het maar een klein moment ¿ kan je dag maken.

De gemeente Hardenberg en de Stuw willen inwoners in de gemeente stimuleren om wat meer aandacht voor de ander te hebben met 'Stel je voor ...'.

'Stel je voor' prikkelt om eens uit je eigen wereldje te stappen en contact te maken met de ander.

Op donderdag 8 oktober van 10.00 tot 12.00 uur, tijdens de week van de ontmoeting vindt de 'Stel je voor' campagne plaats op vier plekken in de gemeente Hardenberg.

- Hardenberg, Marktplein

- Dedemsvaart, de Markt

- Bergentheim, Bastingplein

- Slagharen, Kerkplein

Tijdens dit ontmoetingsmoment mag je een gratis kopje koffie of thee komen halen. Als je één kopje haalt, krijg je er twee! Dit tweede kopje mag je weggeven aan een ander, iemand die je niet kent. Ze hopen dat hierbij een leuk gesprek ontstaat zodat jullie met een glimlach je dag vervolgen en bedenken: dit ga ik vaker doen!

Contact maken is leuk!