Hardenberg

Webinar Stress & Ontspanning; evenwichtig in privé en werk

Door de redactie

Ben je vaak moe? Zie je er regelmatig tegenop om naar je werk te gaan? Ben je snel geïrriteerd? Voel je je gespannen? Dan heb je waarschijnlijk last van (werk)stress. Het is belangrijk tijdig iets aan je stressklachten te doen en daarom heeft Impluz een passend aanbod voor jou.

Hoe herken je stress? Wanneer wordt stress, spanning negatief en ontwikkel je psychische of lichamelijke klachten? Als je merkt dat de stress oploopt, je op de automatische piloot leeft, bepaalde klachten niet overgaan of gewoon functioneren moeilijker wordt.

Webinar Stress & Ontspanning: Geeft je inzicht in het herkennen van stressfactoren en hoe je ontspanning in jezelf kunt vinden. Deze webinar is voor werkende Inwoners van de gemeente Hardenberg met stressklachten en vind plaats op donderdag 2 april van 15.30 tot 16.00 uur. De deelname is kosteloos. Het webinar wordt gegeven door een trainer van Impluz

Informatie en aanmelden

Meer weten? Neem contact op met Impluz preventie of meld je aan https://www.impluz.nl/cursussen/stress-en-ontspanning, 0570-604900 en Mail: info@impluz.nl.

******************************************************************************