Hardenberg

Webinar Circulair Ondernemen; Gewoon Doen! nu on-demand

Door de redactie

In de Week van de Circulaire Economie organiseerde het Ondernemershuis voor het Vechtdal het live webinar 'Circulair Ondernemen; Gewoon Doen'. Ruim vijftig ondernemers leerden meer over wat circulair ondernemen is, waarom het belangrijk is en hoe je er zelf mee aan de slag kunt gaan.

In een circulaire economie worden grondstoffen en producten oneindig hergebruikt zonder verlies van kwaliteit. Ze worden in de kringloop gehouden en afval is verleden tijd. Het webinar belicht de kansen en voordelen van circulair ondernemen en laat diverse mooie voorbeelden van bedrijven uit de regio zien, die hier al mee aan de slag zijn gegaan.

Hoge waardering

Het webinar van 3 februari werd hoog gewaardeerd door de deelnemers. Een groot deel van de ondernemers zag het webinar als een goede gelegenheid om basiskennis op te doen over circulair ondernemen en was vooral ook benieuwd naar de voorbeelden uit het Vechtdal. "Interactief, informatief en prachtige voorbeelden" en "Een interessante basis om vanuit verder door te pakken", werd onder andere als reactie gegeven.

Heb je het webinar niet gevolgd en ben je geïnteresseerd in circulair ondernemen? Bekijk dan dit webinar alsnog on-demand. Meld je daarvoor aan via http://bit.ly/3p4k1F8.

Meer weten over circulair ondernemen?

Heb je nog vragen of wil je even sparren over circulair ondernemen? Neem dan contact op met Ondernemershuisadviseur John Bakker, john@ondernemershuisvechtdal.nl. Het webinar wordt aangeboden door het Krachtteam Circulair Hardenberg, bestaande uit Hibertad, Rabobank, Vechtdal Projecten, leren & ondernemen, Gemeente Hardenberg en Ondernemershuis Vechtdal. In samenwerking met Kennispoort Regio Zwolle en Ik Ben Drents Ondernemer.