Hardenberg

"We willen dat alle ondernemers winst maken"Profit First workshops in Sibculo en Deventer

Door de redactie

"Eindelijk een methode om grip te krijgen op financiële groei zonder specifieke kennis van boekhouden", zegt Sandra Vonk van Spark Administratiekantoor in Collendoorn. Sandra is één van de inmiddels 50 boekhouders, accountants en businesscoaches die zijn opgeleid tot Profit First Professional. En allemaal gunnen ze elke ondernemer inzicht, winst en daarmee rust. Op 21 maart kunnen ondernemers in Sibculo, Deventer en meerdere plaatsen in Nederland en België deelnemen aan een workshop Profit First. Een laagdrempelige manier om kennis te maken met deze praktische toepasbare methode.

"Ondernemers hebben te vaak, te weinig kennis van financiën en dat nekt hen". Sandra Vonk werkt als financieel adviseur en boekhouder voor diverse MKB bedrijven en ZZP-ers. "Het ontbreekt ze aan overzicht en 's nachts liggen ze letterlijk wakker van de financiële zorgen. Veel ondernemers redden het daardoor niet of haken af". De Profit First methode geeft antwoord op dit maatschappelijk probleem. De kracht van de uit Amerika overgewaaide methode zit in de pure eenvoud. Sandra Vonk ziet de methode als oplossing voor veel ondernemers. Het levert grip op cijfers en vertrouwen in de toekomst. "Dankzij de Profit First-methode hoeven ondernemers hun boekhouding niet tot in de details te snappen, maar kunnen ze wel sturen op financieel succes".

Wat biedt de workshop?

De workshops zijn praktisch en ervaringsgericht. Deelnemers gaan direct aan de slag met de methode, zodat ze aan den lijve ondervinden wat het effect is. Profit First is voor ondernemers een intuïtieve manier om met financiën bezig te zijn. Na de workshop heeft de ondernemer voldoende handvatten om er meteen mee aan de slag te gaan.

Aanmelden

Op 21 maart wordt de Profit First dag voor het 2e jaar georganiseerd op locaties door heel Nederland en België. In onze regio wordt de workshop gegeven in Paviljoen De Vlegge in Sibculo en in De Gasfabriek in Deventer. Aanmelden kan via https://spark-administratie.nl/over-spark/profitfirst/. Er wordt een bijdrage in de kosten gevraagd.