Twenterand

WCCK bestaat deze maand 15 jaar

Door de redactie

De WCCK heeft woensdagavond 27 februari haar Algemene Ledenvergadering gehouden. Tijdens deze ledenvergadering werd het 15-jarig jubileum besproken. Zondag 10 maart zal in café Kremer een reünie gehouden worden en een quiz plaatsvinden over allerlei gebeurtenissen tijdens het 15-jarig bestaan van deze actieve wielerclub. De inloop in 's middags vanaf 14.30 uur en om 15.00 uur zal de quiz beginnen.

Ook worden veel oude beelden getoond alsmede filmpjes van eerdere tochten. Dat zijn er in het bestaan van de WCCK nogal wat geweest, waarbij het meest aansprekend de Monopolytocht in 2009 (voor goede doel Kika) en de Tour de Triomphe in 2017 (voor goede doel Kans voor een Kind) zijn geweest. Beide evenementen leverden 45.000 euro elk op voor de gekozen doelen. Iedereen die in de loop der jaren weleens iets gedaan heeft voor de WCCK is van harte welkom op zondag 10 maart bij café Kremer aan de Julianastraat 34 in Vroomshoop.

Wilco Kuilder

Tijdens de Algemene Ledenvergadering is er afscheid genomen van Wilco Kuilder als bestuurslid. Wilco is vanaf de oprichting bestuurslid geweest. Ook is er een voorzitterswissel aangekondigd. Per 1 april zal Mario ter Bekke het stokje overnemen van Henk Beldman. Laatstgenoemde heeft deze functie bekleed vanaf het begin en blijft wel lid van het bestuur.

Vanaf 3 april zal het officiële fietsseizoen beginnen en zullen de wielrenners heel herkenbaar zijn door de mooie nieuwe tenues in zwart en de hoofdkleur oranje. In 2019 staan er weer veel mooie tochten op de fietskalender, waaronder de Hel van Twente, de stamppottentocht en een fiets 2-daagse op 29 en 30 juni. Op 29 juni zullen er 160 km gefietst worden in verband met het 160 jarig bestaan van Vroomshoop.