Hardenberg

Waterfestijn in Westerhaar

Door de redactie

Donderdag 6 augustus hebben kinderen uit de wijk de Asterstraat in Westerhaar genoten van een leuke kindermiddag. De middag werd verzorgd door het "On Tour" team van ZorgSaam Twenterand. Omdat het de eerste 'On Tour' activiteit was is er extra spelmateriaal ingezet waaronder een enorme buikschuifbaan.

Toen de buurtvereniging van de Asterstraat uit Westerhaar het nieuwe aanbod van ZorgSaam Twenterand "On Tour" in de krant zag staan, hebben ze meteen gereageerd. Met een vraag aan ZorgSaam Twenterand; organiseer samen met ons een leuke middag voor de kinderen. En dat is zeker gelukt! De kinderen konden genieten van diverse (water) spelletjes op het mooie Asterplantsoen. Samen met actieve en enthousiaste bewoners uit de buurt organiseerde Zorgsaam Twenterand een gevarieerd middagprogramma. Met "On Tour" biedt ZorgSaam Twenterand inwoners van Twenterand deze zomer iets extra's. Het "On Tour" team van ZorgSaam Twenterand trekt de wijk in om met betrokken inwoners voor jong en oud activiteiten te organiseren.

Voor iedereen!

Met die insteek roept ZorgSaam Twenterand straten, buurten en wijken op om deze zomer een aanvraag te doen voor 'On Tour'. Het team van ZorgSaam Twenterand overlegt samen met de straat, buurt of wijk welke festiviteit in augustus of september georganiseerd kan worden. Buurt - of wijkbewoners bepalen zelf wat leuk en passend is, team 'On Tour' ondersteunt bij de organisatie van de activiteit. Het gaat om activiteiten voor alle leeftijden, dus voor jong én oud. Wel geldt er een minimum van 6 personen en een maximum van 30 personen.

Activiteiten

Voorbeelden van activiteiten die georganiseerd kunnen worden zijn bijvoorbeeld een spellencarrousel of zeskamp, buurtbingo, een dans- of muziek workshop, een puzzeltocht, schilderen/knutselen, een buurtquiz of een openluchtbioscoop.Wilt u meer informatie of heeft u een idee voor "On Tour", neem dan contact met ons op. ZorgSaam Twenterand is te bereiken via 0546-481456 van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00-13.00 uur.Of stuur een mail naar ons algemene contactadres: contact@zorgsaamtwenterand

Lees De Toren & De Toren van Twenterand online.Weer