Hardenberg

Wandelevenement Tussen Zand & Veen groot succes

Door de redactie

Onder ideale weersomstandigheden vond zaterdag 5 september een uniek wandelevenement in Kloosterhaar: Tussen Zand & Veen plaats. Dit evenement is georganieerd door DaGaWa. Het evenement was uitsluitend toegankelijk voor de deelnemers van de Alternatieve Avond4daagse Kloosterhaar 2020.

De route ging door het prachtige natuurgebied Engbertsdijksvenen, de start en finish van de wandeltocht was achter het Dorpshuis.

Er was veel aandacht besteed aan de anderhalvemeter maatregelen, ook hielden de bijna tweehonderd wandelaars zich netjes aan deze regels.

Op ludieke wijze (coronaproof) werden niet alleen vooraf de stempelkaarten verstrekt, maar onderweg ook de gratis gezonde snacks, gebruik makend van hengels, (bananen)bomen en regenpijpen.

Na afloop kregen de wandelaars de dikverdiende officiële KWBN medailles aangeschoven op een heuse sjoelbak en de wandeldiploma's werden ze toegehengeld. De honden konden hun wandeldiploma ophalen met een heuse AA4DK-Doggybag. De organisatie kan samen met vrijwilligers en sponsoren terugkijken op een perfect verlopen dag.