Hardenberg

Wandelconcert in het Reestdal

Door de redactie

Het concertseizoen 2019-2020 van SKOA wordt spectaculair geopend met een wandelconcert op zondag 15 september, georganiseerd in samenwerking met Landschap Overijssel en het Drentse Landschap. Na inschrijving bij de Wheem van 12.30 tot 13.30 uur, tegenover de Reestkerk, kan men deelnemen aan een wandeling door het prachtige Reestdal onder begeleiding van een natuurgids.

Onderweg kunt u genieten van optredens van verschillende ensembles, zowel in de natuur als in de Reestkerk. Na terugkomst van alle wandelgroepen is er een slotconcert in de Reestkerk door Charlotte Haesen. Bij slecht weer vinden alle optredens plaats in de Reestkerk. De aanvangstijd van het concert is dan 14.30 uur, de kerk is open vanaf 14.00 uur. Deelnemende ensembles zijn Saxofoonkwartet Lunette, winnaar van "Best of Artez", Nicola Spasic op accordeon, Charlotte Haesen, zang en het Pelgrimskoor El Orfeón Jacobeo uit Utrecht.

De kosten voor deelname aan deze wandeling en voor het bijwonen van het slotconcert in de Reestkerk bedragen 15,00 euro, inclusief koffie of thee na terugkomst in de kerk.