Hardenberg

Wandel mee met de ChristenUnie

Door de redactie

Op dinsdag 2 juli sluit de ChristenUnie Ommen het jaar af met een mooie wandeling en ontmoeting voor leden en belangstellenden op Landgoed Junne. Meelopen? Meld je dan om 18.45 uur bij de Jachthut van het Landgoed, Nieuwe Hammerweg 4 in Junne. Daar is ook de houtzagerij.

De wandeling begint om 19.00 uur en duurt circa anderhalf uur. Rentmeester Ryan Nijzink zal onderweg iets vertellen over Landgoed Junne. De gedachte aan deze wandeling ontstond tijdens de actie 'Plekken van waarde'. Gina van Elburg kwam met de suggestie om Junne met een wandelroute meer gezicht te geven. Zij loopt zelf ook mee.

De CU-fractie bracht een werkbezoek aan het landgoed en raakte onder de indruk van wat Ommen bezit. Het mooie van onze gemeente kan nog beter worden neergezet. De rentmeester van het landgoed heeft volop plannen. Hij wil het landgoed ontwikkelen en op een mooie manier bekendheid geven. Daar past ook een wandelroute bij en aandacht voor de historie van Junne. De wandeling van 2 juli biedt de gelegenheid een voorproefje te nemen en kennis te maken met landgoed, historie, ontwikkelingen en plannen. U bent van harte welkom om mee te wandelen. Meld u wel even vooraf aan via jan@westert.nl of via een appje op 06-55714372.