Ommen

VV Marienberg JO8-1 overtuigend kampioen zaalvoetbalcompetitie

Ingezonden

De spelers van VV Marienberg JO8-1 zijn op zaterdag 4 januari overtuigend kampioen geworden van de regionale zaalvoetbalcompetitie voor jeugd onder de 8 jaar.

De zaalcompetitie vond plaats in De Binder in Gramsbergen, waar gespeeld werd in een poule met vijf teams. De andere deelnemende teams waren Hardenberg '85, SV Gramsbergen, HHC en JCLE.

De competitie besloeg drie zaterdagen waar alle bovengenoemde teams in totaal drie keer tegen elkaar uitkwamen. De eerste competitiedag werd door VV Marienberg met twaalf punten afgesloten, het team pakte de volle winst in alle wedstrijden. De tweede competitiedag werd er tweemaal gelijk gespeeld en tweemaal gewonnen. De laatste competitiedag liet het team er geen gras over groeien: alle wedstrijden werden winnend afgesloten.

Met een totaal van 32 punten van de maximaal haalbare 36 punten, 33 doelpunten voor en slechts 4 doelpunten tegen, mag VV Marienberg JO8-1 zich dan ook terecht de zaalvoetbalkampioen van de regio noemen!

Het kampioenschap werd gevierd met veel praatjes onder de douche en een lekker zakje chips na de wedstrijd. Op naar de voorjaarscompetitie!

Foto:

Staand vlnr: Nynthe Schuldink, Harm Lamberink, Bram ter Wijlen, Joaz Altena

Zittend vlnr: Myrthe ter Burg, Floris Willems, Senn van der Veen

Evenementenkalender