Hardenberg

v.v. Bergentheim wint van v.v. Kloosterhaar

Ingezonden

Zaterdag 2 februari jongstleden vond de wedstrijd v.v. Kloosterhaar – v.v. Bergentheim plaats. Vanwege de weersomstandigheden van de afgelopen dagen werd de wedstrijd op kunstgras gespeeld.

Bergentheim begon goed aan de wedstrijd, de bal werd consequent in de ploeg gehouden en regelmatig werd er diepte gezocht via de flanken. Kloosterhaar liet Bergentheim voetballen en ze zakten diep in. In de 12de minuut was het, na goed combinatiespel, Rob Wevers die over de linkerflank werd vrij gespeeld en een perfecte voorzet afleverde bij de vrijstaande Jeffry Plaggenmarsch. Met een ietwat fortuinlijke boogbal viel de bal in het doel en stond het 0-1 voor v.v. Bergentheim. Na de goal van Bergentheim ontstond er een zeer vlakke wedstrijd met weinig kansen tot gevolg. Bergentheim zocht de kleedkamer op met een 0-1 voorsprong.

Tijdens de gehele 2e helft speelde hetzelfde scenario zich af. Alleen in de 60e minuut was v.v. Kloosterhaar dicht bij de gelijkmaker. Een puntgave voorzet vanaf de rechterkant, werd alleen niet op waarde geschat en werd over geschoten. Gelukkig voor ons bleef het dus 0-1. Hierna ontstonden er nog een aantal kleine kansen voor v.v. Bergentheim welke niet in een goal resulteerden.

Eindstand: v.v. Kloosterhaar – v.v. Bergentheim 0-1.