Hardenberg

VV Bergentheim verrast door alle rondjevoorjeclub

Door de redactie

Het sluiten van het sportpark vanwege het coronavirus hakt er bij alle verenigingen ontzettend hard in. Door het dicht blijven van de kantine loopt de voetbalvereniging veel geld mis.

Twee maanden geleden heeft voetbalvereniging Bergentheim zich ingeschreven op de website www.rondjevoorjeclub.nl in de hoop op de vrijgevigheid van iedereen die VV Bergentheim een warm hart toedraagt. "Wat er in de afgelopen maanden is gebeurd hadden wij niet kunnen dromen. Momenteel staat v.v. Bergentheim in de tussenstand op plaats 7 (!) van Nederland, uiteraard een plezierige "bijzaak". Wij zijn ontzettend blij dat er zo veel mensen zijn die ondanks de huidige situatie een donatie hebben gedaan voor v.v. Bergentheim.

Vandaag (30 december) is de laatste dag van deze actie. Elke club die in de periode van 21 tot en met 31 december minimaal 10 rondjes ontvangt, maakt kans op een superprijs: Jan van Halst in de kantine. De huidige stand van 2750 euro door maar liefst 127 donateurs hadden wij nooit kunnen dromen. Op donderdag 31 december, zullen wij het eindbedrag bekend gaan maken via de website en via onze sociale mediakanalen. Wij wensen jullie alvast hele fijne feestdagen en vooral een heel gezond 2021 toe!", aldus Daan ten Brinke namens VV Bergentheim.