Hardenberg

v.v. Bergentheim speelt gelijk bij Wilhelminaschool

Ingezonden

'Bloemen zijn te koop, maar punten niet,' aldus Bert Snippe. Was dit maar mogelijk, want een uitwedstrijd tegen een immer strijdend Wilhelminaschool is altijd moeilijk. Bergentheim moest zorgen dat de organisatie op orde is in de eerste 10 minuten om vervolgens de aanval te zoeken.

Wilhelminaschool deed er alles aan om de goal te voorkomen en schuwde de duels dan ook niet, wat een interessante wedstrijd op leverde. Vanaf Bergentheimse linkerkant kwam Wilhelminaschool er in de 23ste minuut door en kon een voorzet geven. De voorzet werd vanaf de penaltystip op goal geschoten, Berry Noppers stond op de goede plek en hiel de bal tegen. Helaas kon hij de bal niet klemmen en bleef de bal op een meter van de goal liggen en was het Wilhelminaschool die het snelst reageerde en de bal binnen schoot. Weer begonnen we de wedstrijd niet slecht, maar weer kwamen we wel met 1-0 achter.

De tweede helft was rommelig en er werden veel kansen gemist in het overvolle strafschopgebied van Wilhelminaschool. In minuut 90+7 kreeg Bergentheim een vrije trap aan de zijkant van het veld. Voor de verandering stonden alle manschappen weer in het zestienmeter gebied van Wilhelminaschool, inclusief Berry. Rob Wevers draaide de bal goed richting de tweede paal. Hier stond Chiel-Jan Schuldink klaar om de bal te verlengen en in de lange hoek te leggen. Grote vreugde aan onze kant, want de gelijkmaker was toch gemaakt. 1-1 en de aftrap erna was een formaliteit, want de scheidsrechter floot daarna snel af.