Hardenberg

Vrouwenteam Gemeente Hardenberg speelt wedstrijd tegen Jong PEC Zwolle

Door de redactie

Op zaterdag 29 juni om 14.30 uur vindt de jaarlijkse wedstrijd van het Vrouwenteam Hardenberg plaats op sportpark de Boshoek in Hardenberg.

De selectie van het Vrouwenteam gemeente Hardenberg zal onder leiding van Rianne Jurgens en Seine Hak- kers eenmaal trainen op maandag 24 juni, om vervolgens op zaterdag 29 juni aan te treden tegen een uitdagende tegenstander.Na eerder gespeeld te hebben tegen het Nationale politieteam, het militair team en vorig jaar tegen de vrouwen van Bruchterveld in het kader van het 50-jarig jubileum van hun vereniging, zal het team dit jaar spelen tegen de Beloften van PEC Zwolle.

De selectie van het Vrouwenteam Gemeente Hardenberg bestaat dit jaar uit 19 afgevaardigden van 13 buurtverenigingen, aangevuld met gastspeelsters uit de gemeente; Kaylee Grendelman (Hardenberg '85), Annemiek Blaak )Hardenberg'95), Daniëlle Lubbers (JVC Dedemsvaart), Fleur te Velde (JVC Dedemsvaart), Myrna Veld (Avereest), Ruth Heetebrij (Avereest), Romy Wolf (ST SVV '56 / Kloosterhaar), Maike Jansen (V.v. Bergentheim), Marleen Roelofs (V.v. Bergentheim), Marleen Wilpshaar (ST EMMS/Lutten), Harley Kuilder (SV Gramsbergen), Maaike Jager (SV Gramsbergen), Roos Benjamins (V.v. Bruchterveld '68), Anouk Borgman (Achilles '29), Sylvana Jangbahadoer (de Weide), Yvet de Leeuw (HHC Hardenberg) en Mariska Altena (SV Grenzland).

Verzorgster van het Vrouwenteam is Bianca van der Kolk, grensrechters Gert van Ringen en Johan Tempelman en scheidsrechter deze middag is Semira Brongers Rikhof. Volg de voorbereidingen en updates omtrent het Vrouwenteam Hardenberg ook op de facebookpagina: fb.me/VrouwenteamGemeenteHardenberg.