Twenterand

Vroomshoopse Boys zet in op vrijwilligersbeleid

Ingezonden

Vroomshoopse Boys hield op zaterdag 7 januari de nieuwjaarsreceptie. Voorzitter Dick Netters kon vele leden, sponsors en supporters welkom heten in het clubhuis 't Flierhuus.

Netters hield z'n nieuwjaarstoespraak voor de laatste keer omdat de voorman in september aftreedt. Aandacht werd gevraagd voor het vrijwilligersbeleid bij de voetbalvereniging met achthonderd leden. In het hoofdbestuur ontstaan meerdere vacatures en het is zaak om die in te vullen en zo met een goed kader de club draaiende te houden. In het bestuur wordt een extra portefeuille vrijwilligerszaken gerealiseerd, waarvoor Jannette Heideman als kandidaat geldt. Karlo Meppelink uit Hoogeveen, nu nog in dienst van HZVV, wordt in het seizoen 2017-2018 de nieuwe hoofdtrainer en Reinier de Jong gaat vanaf dat moment de B-selectie leiden. Met de groepshoofden bij de jeugd wordt op dit moment nog gesproken over contractverlenging. Netters riep de gemeente Twenterand op om af te zien verdere verhoging van de tarieven om zo de voetbalsport betaalbaar te houden.

Het eerste elftal van de eersteklasser oefent deze week tegen de Zweef en speelt zaterdag om 14.30 uur thuis tegen tweedeklasser Enter Vooruit. Op zaterdag 28 januari wordt de competitie hervat met een uitwedstrijd bij koploper vv Berkum.