Twenterand

Vroomshoopse Boys tegen Heracles Almelo

Ingezonden

De jubilerende voetbalvereniging Vroomshoopse Boys heeft voor de eerste week van juni een uitgebreid feestprogramma samengesteld. Een maand later, op zaterdag 6 juli, speelt de selectie tegen eredivisionist Heracles Almelo. Zaterdagavond tekenden Jan Dogger (Boys) en Mark-Jan Fledderus (Heracles) het contract voor die jubileumwedstrijd.

De wedstrijd tussen Boys en Heracles begint om 16.30 uur op sportpark De Bosrand. "We beginnen iets later dan gebruikelijk", legt Boys-vicevoorzitter Dogger uit. "Eerder die dag is er in Vriezenveen de obstakelrun Tot De Nek In De Drek. We willen elkaar niet in de weg zitten en hebben in onderling overleg besloten om later in de middag om 16.30 uur te beginnen".

Geweldige dag

Dogger is duidelijk over de keuze voor Heracles Almelo als tegenstander tijdens de jubileum-wedstrijd. "Je gaat als club op zoek naar een aansprekende club in de regio. Dan ga je eerst kijken naar de hoogst spelende club en dat is Heracles Almelo. We zijn er trots op dat we tegen de mannen van Wormuth kunnen spelen. We gaan er een geweldige dag van maken op zaterdag 6 juli. We hopen veel bezoekers te mogen verwelkomen".