Twenterand

Vroomshoopse Boys start voorbereiding op de competitie

Ingezonden

Onder leiding van de nieuwe hoofdtrainer, Jan-Peter Jonkman en trainer Henk Harmens, begint de A-selectie van Vroomshoopse Boys op zaterdag 10 augustus met de voorbereiding op het voetbalseizoen 2019-2020. Na de jubileumwedstrijd, tegen Heracles Almelo op 6 juli, kreeg de zomervakantie voor de staf en spelers prioriteit. Nu gaat de bal weer rollen. Om een succesvol seizoen te beleven wordt er gewerkt aan conditie, vorm en ritme.

Op zaterdag 17 augustus wordt er om 14.30 uur thuis gespeeld tegen derde divisionist EVV uit het Limburgse Echt, in het kader van het landelijke TOTO KNVB bekertoernooi. Op zaterdag 24 augustus wordt om 14.30 uur in Westerbork geoefend tegen eerste klasser zondag VKW, de nieuwe club van de vorige hoofdtrainer Karlo Meppelink.

Op zaterdag 31 augustus wacht de eerste confrontatie in de voorronde van het toernooi om de districtsbeker van de KNVB. Dan is tweede klasser zaterdag Gramsbergen te gast, waar Jan-Peter Jonkman de afgelopen vier seizoenen hoofdtrainer was. Om 14.30 uur wordt er op 'De Bosrand' afgetrapt. De volgende bekerwedstrijd wordt op zaterdag 7 september in Coevorden gespeeld, om 17.00 uur, dan is tweede klasser zondag Germanicus de tegenstander.

Op dinsdagavond 10 september wordt er om 20.00 uur, uit in Almelo, vriendschappelijk geoefend tegen derde klasser Oranje Nassau. De voorbereiding op de competitie wordt afgesloten op zaterdag 14 september, als er in Hengelo om 17.00 uur wordt aangetreden voor het bekerduel tegen tweede klasser zondag Barbaros. Op zaterdag 21 september gaat de competitie van de tweede klasse H. voor Vroomshoopse Boys van start.