Twenterand

Vroomshoopse Boys ontvangt Heracles Almelo

Door de redactie

Vroomshoopse Boys speelt op zaterdag 6 juli tegen eredivisionist Heracles Almelo. Dit geldt als de finale van de jubileumactiviteiten van de 75-jarige voetbalvereniging Vroomshoopse Boys. De wedstrijd begint om 16.30 uur op De Bosrand, maar vooraf zijn er al activiteiten.

Heracles Almelo komt met de sterkste formatie naar Vroomshoop en wil de toeschouwers een etmaal voor de open dag van de profclub echt wat bieden. De selectie van hoofdtrainer Frank Wormuth werkt volop aan de conditie, vorm en ritme om weer een mooi eredivisieseizoen te beleven. De Bosrand is zaterdag 6 juli vanaf 14.00 uur geopend, om 14.30 uur verzorgt de jeugd van Vroomshoopse Boys activiteiten en om 15.00 uur is er een demonstratie van walking football door de Old Stars Twenterand en de Gold Stars Twenterand, met uitleg van scheidsrechter Ad Voortman. Om 15.30 uur beginnen Heracles en de Boys met de warming-up. Voor aanvang van de wedstrijd wordt afscheid genomen van hoofdtrainer Karlo Meppelink en speler Ton Kunst. De nieuwe hoofdtrainer Jan-Peter Jonkman wordt dan geïntroduceerd. Na de wedstrijd, om 18.15 uur, begint de gezellige derde helft. Om 20.30 uur komt er een eind aan de jubileumactiviteiten.

Er wordt aangeraden op tijd te komen en als het kan door bewoners uit Vroomshoop en omgeving met de fiets vanwege de te verwachten grote drukte. Fietsen kunnen behalve in de rekken ook op het veldje direct ten oosten van de parkeerplaats op de Bosrand neergezet worden. Volg de aanwijzingen van de verkeersregelaars. Parkeren kan op aanwijzingen van de verkeersregelaars op de parkeerplaats van De Bosrand, en op het veld van boer van Harst langs de Flierdijk. Als dat vol is, wordt er gelegenheid geboden om te parkeren langs de Flierdijk. Entreekaarten kosten vier euro voor jeugd tot en met achttien jaar en acht euro voor bezoekers van negentien jaar en ouder.