Hardenberg

Vrivo - Flessenactie op schrikkeldag

Door de redactie

Zaterdag 29 februari van 10.00-13.00 uur houdt de volleybalvereniging Vrivo een flessenactie. Dit in het kader van de statiegeld-actie van de COOP supermarkt. Het statiegeld van elke ingeleverde fles of krat wordt door COOP verdubbeld en aan Vrivo gedoneerd.

Jeugdteams van Vrivo gaan op deze schrikkeldag samen met begeleiders de Vriezenveense wijken in. Zij halen lege flessen en kratten op en leveren die vervolgens in bij supermarkt COOP. Vrivo doet een beroep op de Vriezenveners om hun lege emballage even iets langer te bewaren en mee te geven aan de Vrivo-jeugdleden, die op de 29e aan de deur komen.

Vrivo zet zich in voor de volleybal minnende jeugd van Vriezenveen. Dit is belangrijk, omdat bewegen en samen spelen ontspannend, leuk en vooral gezond zijn voor iedereen. Met de opbrengst van de statiegeldactie van COOP-Vriezenveen wil Vrivo een 24-uurs toernooi organiseren op 5 en 6 juni. Ook is er behoefte aan nieuwe materialen. "We zijn heel blij met deze sympathieke COOP-actie", aldus Elbert Winkel, PR-functionaris van Vrivo en contactpersoon van de toernooi-organisatie, "Deze bijdrage helpt ons om het toernooi te realiseren en om de noodzakelijke materialen aan te schaffen. Wij hopen op de medewerking van alle Vriezenveners".