Twenterand

Vrivo buurt- en bedrijventoernooi groot succes

Door de redactie

In 2016 is het buurt- en bedrijvenvolleybaltoernooi nieuw leven in geblazen door een aantal enthousiaste dames. Sindsdien een groot succes vanwege de vele aanmeldingen van buurtverenigingen, bedrijven, recreantenteams, familie en vrienden uit Vriezenveen en omstreken. VRIVO is blij met het aantal opgaves en het plezier wat word beleeft aan het spel.

Op dinsdag 4 en 11 juni heeft het Buurt en bedrijventoernooi plaatsgevonden. Er hadden zich maar liefst achttien teams opgegeven voor de recreatieve of competitieve poule. Dit jaar hadden zich vier herenteams opgegeven waardoor er voor het eerst een competitieve herenpoule gemaakt kon worden. De teams kregen achttien minuten om de wedstrijden te winnen. Er werd opgeslagen, gedoken en gesmasht om de winnaar van de poule te worden.

Na bloed, zweet en tranen zijn er drie teams als sterkste uit de bus gekomen, namelijk: Frontaal (winnaar recreatieve mix poule), KEV koeien (winnaar competitieve mix poule) en Smack my ace (winnaar competitieve heren poule). Zij kregen een taart en beker voor deze knappe prestatie.