Hardenberg

Vrijmarkt Hoofdvaart op herhaling

Door de redactie

Buurtvereniging Hoofdvaart-West uit Dedemsvaart, organiseert op 21 september aanstaande opnieuw de gebruikelijke rommel / vrijmarkt. Was de markt in eerste instantie zoals gebruikelijk in juni georganiseerd, bleek dat het bestuur door de slechte weersomstandigheden genoodzaakt was dit af te lasten. Maar nu is er de herkanzing.

Al jaren lang is dit een vast onderdeel als één van de activiteiten van de actieve buurtvereniging. Als eerste zijn alle 420 adressen binnen de buurt uitgenodigd om deel te nemen aan de markt, of deze te bezoeken. Hierin wordt geen onderscheid gemaakt tussen leden of niet leden. De rommel en vrijmarkt is de ideale mogelijkheid om de overtollige spullen aan de man te brengen. De vrijmarkt van de Dedemsvaartse buurtvereniging blijkt al vele jaren een echte trekker voor handelaren, particuliere verkopers, maar ook hobbyisten welke hun hobbywaar laten zien en willen verkopen. Voor een ieder zijn er gratis plekken beschikbaar.

De markt wordt aan de Hoofdvaart georganiseerd, tussen Steenbergerwijk en Ommerkanaal. De combinatie van particuliere verkopers en handelaren maakt de markt aantrekkelijk voor de bezoeker. De organisatie verzorgt een verkooppunt voor een lekker bakje koffie, of iets lekkers om te eten. Van 8:00 uur tot 13:00 uur is de markt te bezoeken. Deelnemers kunnen vanaf 6:30 uur op aanwijzingen van de markt-meesters hun plek innemen en opbouwen.

Opgave is mogelijk via hoofdvaartwest@hetnet.nl ook verdere info is hier te verkrijgen.

Lees De Toren & De Toren van Twenterand online.Weer