Hardenberg

Vragen over werkzaamheden aan de N340, N48 en N377

Door de redactie

Online informatiedagen Vechtdalverbinding Er wordt gewerkt aan de N340, N48 en N377 om deze wegen veiliger te maken en de doorstroming te verbeteren. Op maandag 25 januari en maandag 1 februari kunnen inwoners van de gemeente meer informatie krijgen over de werkzaamheden aan deze wegen. Door de coronamaatregelen gebeurt dit online.

Werkzaamheden Drogteropslagen, maandag 25 januari tussen 13.00 en 20.00 uur

De N377 wordt aangepast en er wordt een viaduct gebouwd. Eind januari zijn de voorbereidende werkzaamheden, zoals het leggen van kabels en leidingen, klaar. Tijdens de informatiemiddag krijgt u informatie over wat er daarna gaat gebeuren.

Aansluiting N48 - N377 en kruising N377 - De Pol, maandag 25 januari tussen 13.00 en 20.00 uur

De zuidelijke en noordelijke op- en afritten komen tegenover elkaar, zodat aan beide kanten van de N48 één kruispunt ontstaat. Beide kruisingen worden met verkeerslichten geregeld. De zuidelijke parallelweg wordt verbreed naar 4,5 meter. De kruising N377 ¿ De Pol krijgt 2 x 2 doorgaande rijstroken en ook hier komen verkeerslichten. De verkeerslichten van de vier kruisingen op de N377 worden gekoppeld, zodat het verkeer zoveel mogelijk opeenvolgend groen licht krijgt.

Onderdoorgang Balkbrug, maandag 1 februari tussen 13.00 en 20.00 uur

De werkzaamheden aan de parallelwegen langs de nieuwe onderdoorgang zijn in voorbereiding. De onderdoorgang gaat eind februari of begin maart 2021 open voor gemotoriseerd verkeer. Daarna beginnen de werkzaamheden boven op de onderdoorgang.

Aanmelden

Door de coronamaatregelen zijn de informatiedagen online of telefonisch. U kunt hiervoor een tijd reserveren tussen 13.00 en 20.00 uur. Een gesprek duurt maximaal 20 minuten. Aanmelden is verplicht en kan via het formulier op www.vechtdalverbinding.nl. Medewerkers van provincie Overijssel en aannemer VDV vertellen u graag meer over de werkzaamheden en beantwoorden uw vragen.

Meer informatie over de projecten vindt u op www.vechtdalverbinding.nl, in de BouwApp onder 'Vechtdal Verbinding' en via Facebook en Instagram.