Hardenberg

Voorveghter boekt nu al extra voorstellingen bij

Door de redactie

De brochure voor het seizoen 2019-2020 van theater De Voorveghter in Hardenberg is uit. De kaartverkoop voor alle voorstellingen is deze week losgebarsten. Voor The Best of Ireland en voor Abba Gold zijn al extra voorstellingen bijgeboekt, omdat de oorspronkelijke dagen nagenoeg uitverkocht zijn.

Andere 'hardlopers' zijn Pieter Derks, Daniël Lohues, Sara Kroos, Jeans, Dutch Eagles, Bert Visscher, Urbanus, Lenette van Dongen, Grand Old Country, Tineke Schouten, Henry van Loon en The Fortunate Sons (USA), maar overal zijn nog plaatsen voor beschikbaar. Het nieuwe programma is ook te zien op www.voorveghter.nl.

Cocktails

In het theaterseizoen 2019-2020 kunnen bezoekers ook weer gebruik maken van de voordelige vriendinnen- en cabaretcocktail. Kies drie voorstellingen uit de cocktail en krijg vijftien procent korting. Welke voorstellingen in de cocktail zitten, is te vinden in de brochure op pagina 72/73 of op de website.

Kaarten

Kaarten zijn te bestellen via www.voorveghter.nl, 0523-280350 of tijdens de openingstijden aan de theaterkassa verkrijgbaar. Een mail sturen naar info@voorveghter.nl kan altijd. De kassa van De Voorveghter is geopend van woensdag tot en met vrijdag van 11.00 tot 14.00 uur en donderdag tussen 19.00 en 20.00 uur. Tevens is de kassa een uur voor iedere voorstelling geopend.