Hardenberg

Voorstelling en workshop Vocalgroup Laclique

Door de redactie

Zaterdag 23 maart vanaf 20.15 uur brengt female vocalgroup La CliQue in de Gashouder een fantastische ode aan alle grote Nederlandse muziekmannen. 's Middags om 14.00 uur wordt er door La CliQue een zangworkshop gehouden.

Jarno Kraayvanger

Zangers van vroeger tot nu. Van Ramses Shaffy tot Typhoon. In de voorstelling Doem maar Shaffy komen in geheel nieuwe arrangementen de mooiste teksten voorbij van liedjes die we allemaal kennen uit het rijke Nederlandse liedjesoeuvre. De liedjes worden omlijst met leuke anekdotes en korte achtergrondverhalen. La CliQue bestaat uit vijf gedreven en getalenteerde zangeressen en een pianist, Sander Simonse. Samen vormen zij een muzikale eenheid, die bekend staat om hun prachtige harmonieuze samenzang, geweldige solo zangkwaliteiten en een heerlijk theatrale uitstraling.

Het belooft een hele fijne muzikale avond te worden, vol schitterend opgepoetste pareltjes van grote Nederlandse mannelijke artiesten. Voor wie mee wil doen aan de workshop en ook naar de voorstelling wil komen, is een combiticket met voordeel te koop. Voor alle informatie over voorstelling, workshop en kaartverkoop www.gashouderdedemsvaart.nl.