Hardenberg

Voorbeschouwing Mariënberg – Quick'20

Door de redactie

Zaterdag 16 februari is voetbalvereniging Mariënberg op het Westerpark gastheer voor de Katholieke VoetbalVereniging Quick'20 die resideert op sportpark Vondersweijde aan de Primulastraat nummer 15 in Oldenzaal. Het duel staat onder leiding van de heer Erik Geubels en hij fluit om 14.30 uur voor het eerst op zijn fluit.

De laatste twee weken wist Mariënberg zijn wedstrijden allebei om te zetten in winst. Knappe overwinningen op achtereenvolgens Hellendoorn en SVVN Nijverdal. Twee lastige potjes die de ploeg van trainer Niels van 't Hoog tot een verrassend goed einde brachten. Vorige week gaf Mariënberg in de slotfase trouwens de overwinning nog bijna weg. SVVN kwam na een 0-2 achterstand terug tot 2-2. Bij het sluiten van de markt werkte Dani van der Veen de 2-3 binnen.

Zaterdag wacht thuis Quick'20. Het elftal van trainer Tim Engbers, die onlangs zijn contract verlengde bij de Oldenzaalders, staat op de vierde plek. Het geeft wel een vertekend beeld aangezien ze twee wedstrijden achterlopen. Vorig jaar op 29 september verloor Mariënberg kansloos met 5-1.