Ommen

Voor de 15 keer Zomarfeest In Beerzerveld

Door de redactie

Van 4 tot 6 juli is de vijftiende editie van het Zomarfeest. Donderdag 4 juli starten we met het touwtrekken, diverse groepen en straten gaan de onderlinge strijd weer met elkaar aan, na afloop is het gezellig vertoeven in de feesttent op het oude sportveld in Beerzerveld.

Vrijdagmiddag 5 juli is er een bingo en High Tea voor de 50-plussers. Gevolgd door een sponsor uurtje voor de sponsoren, als dank voor hun gulle bijdrage om het Zomarfeest mogelijk te maken. Vanaf 19.00 uur staan de kinderen op het podium, om hun act voor de Bonte avond te vertonen aan de jury. Vanaf 20.30 uur is het de beurt aan de straten en groepen om de kunsten te vertonen op het felbegeerde podium. Wie zal de winnaar worden van de Bonte Avond 2019? Na afloop kan er volop gedanst worden op de muzikale klanken van DJ Ramon Soer.

Zaterdag ochtend 6 juli, is het s' ochtends alweer vroeg dag, om 9.45 uur is er voor de kinderen een show van clown Doedel gevolgd door een puzzeltocht door Beerzerveld. Vanaf 13.30 starten we met de zeskamp wederom voor de groepen en straten. Diverse spellen worden weer opgesteld en natuurlijk zal een spectaculair water spel niet ontbreken op deze middag.

We sluiten het Zomarfeest af met een knallende feestavond,waar de band " LIJN 7 "een spetterend optreden zal verzorgen. De tent zal om 20.30 uur geopend zijn.

Het bestuur van het Zomarfeest heet u allen hartelijk welkom op 4 tot 6 juli . Kom gezellig naar het oude sportveld in Beerzerveld , ingang is aan de ds. Laurentiusstraat. Tot dan!