Ommen

Vliegende keep voor communicatie

Door de redactie

De communicatiebureaus COMcept uit Ommen en Future Communication uit Utrecht lanceren samen een uniek concept: Vliegende keep gemeenten voor communicatieadvies- en uitvoering. De vliegende keeps, die bestaan uit meer dan honderd communicatieprofessionals, zijn beschikbaar door het hele land om op piekmomenten direct te kunnen ondersteunen. Met ruime ervaring in gemeenteland kunnen de adviseurs razendsnel schakelen, COMcept en Future Communication bieden binnen één werkdag een oplossing.

"Wij hebben onze krachten gebundeld omdat wij merken dat er een grote werkdruk ligt op communicatieprofessionals bij de gemeenten in Nederland, juist in deze tijd", zegt Wout Dekker, directeur van Future Communication. "Er komen in deze periode enorm veel activiteiten op gemeenten af: de verkiezingen, nog steeds de coronapandemie, de invoering van de Omgevingswet, enzovoorts".

En Marcel van Dijk (directeur COMcept) vult aan: "En dan gaat daarnaast het gewone werk ook door en ook dat vereist focus en aandacht. Daarom willen wij communicatieprofessionals van gemeenten ontzorgen op piekmomenten. Uniek is dat onze ruim 100 communicatieprofessionals inzetbaar zijn in heel Nederland. En dat we binnen één werkdag met een oplossing komen". Kijk voor meer informatie op www.vliegendekeep.nu.