Hardenberg

Vlees voor voedselbank

Door de redactie

Slagerij Hoff en Schoonmaakbedrijf Jaap Mol hebben hun traditie weer opgepakt om de voedselbank nogmaals te verrassen met alweer een hele grote berg vlees ook ditmaal bestaande uit bakjes gehakt en vele dozen gevuld met kipburgers zodat de mensen die van deze fantastische instantie afhankelijk zijn een keer extra wat lekkers op hun bord kunnen leggen.

Het vlees werd donderdag 20 februari bij de locatie van Voedselbank Hardenberg/Ommen overhandigd aan de heer Rein Hofsink van deze organisatie die zeer content was met deze donatie waarbij Slagerij Hoff en Schoonmaakbedrijf Jaap Mol hopen dat ook andere bedrijven op deze wijze gestimuleerd worden om deze instantie volop te gaan steunen.

Voedselbank Hardenberg heeft vele vaste donateurs die samen elke week weer hun overgebleven boodschappen gratis afstaan aan deze instantie en uiteraard wordt er ook regelmatig actie ondernomen in bijvoorbeeld supermarkten of RTV Oost, Rein vertelde ook nog het verhaal van een prachtig particulier initiatief: Er meldt zich regelmatig iemand die beschikt over een moestuin die eigenlijk te groot voor hem is. Alle groenten et cetera wat hij zelf niet nodig heeft levert hij gewoon in bij de voedselbank! Mooi dat er ook zulke mensen bestaan. Met elkaar en voor elkaar! Gewoon doorgaan voor een betere wereld zonder stille honger in ons mooie Hardenberg en Ommen.